CHECK THIS OUT!!!
VIDEOS THE WEE-WALLETS
JAMSESSIE 12-1-14

https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.544989475549243&type=2

Jamsessie Café de Kleine BeursIedere tweede zondag van de maand organiseert Café de Kleine Beurs een jamsessie

Vanaf 's middags 16.00 uur tot een uurtje of 20.00 staat de huisband klaar om er een gezellige middag van te maken!

Voor deze middag zijn we altijd op zoek naar jong ( en oud ) talent om te komen spelen, zingen en genieten. De standaard back-up staat zoals altijd klaar: drummers, bassisten, twee gitaristen en zangers/zangeressen kunnen zo aanschuiven! Wij bieden iedereen die wat wil komen doen een podium; individueel of met je eigen bandje een paar nummers komen doen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wel even in overleg met de huisband als je binnenkomt of liever nog even per mail van te voren kan je aanmelden wat je wilt doen. Als iemand een bepaald nummer wil komen zingen is het wellicht leuk als de huisband je begeleidt maar van te voren weet wat er gespeeld moet worden. Alles is te doen, we houden het klein en gezellig. Onze backline ( zanginstallatie, drums, gitaarversterkers ) is voor al deze doeleinden beschikbaar dus hoef je niets mee te nemen ( we gaan niet het podium " ombouwen" met hopen ander materiaal…) behalve je favoriete instrument en jezelf!

Meld je aan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en we nemen contact met je op!

Tot gauw op de tweede zondag van de maand in Café De Kleine Beurs !!!

Please update your Flash Player to view content.